Kinderopvang Rijsenhout.

In Rijsenhout gaan we vaak lekker voetballen of rennen op het naastgelegen trapveldje en bezoeken we met regelmaat de gymzaal.

Bij de Tovertuin.

Altijd gezellig.

Bij de Tovertuin in Rijsenhout is het altijd gezellig. Op deze groep zijn 12 kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Onze unieke locatie is gevestigd in een woonwijk, vlak naast de basisschool de Zevensprong.

Een fijne groene omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen in onze heerlijke tuin. Deze groep zorgt ervoor dat al onze kleine onderzoekers, poppenmoeders, huttenbouwers en kunstenaars elke dag weer met heel veel plezier kunnen aan de slag kunnen. Ook bieden we uitdagende en creatieve activiteiten aan, zoals schilderen (met je handen in de verf!),  of voetballen op het naast gelegen trapveldje.

Buiten spelen

Vrijwel elke dag gaan we naar buiten bij Minikidz Kinderopvang Rijsenhout en ervaren we met de kinderen wat elk jaargetij te bieden heeft. Samen stampen in de plassen, bladeren gooien in de wind of de warme lente zon die kriebelt op je neus! Zowel voor de wat oudere kinderen als voor de baby’s biedt het buiten zijn bijzondere ervaringen voor alle zintuigen.

Meer informatie?

Bij de Lentebloem.

Prettige afwisseling.

Een dag bij Minikidz kenmerkt zich door de prettige afwisseling van rust en ontspanning en van volop ontdekken en beleven. We werken met een  dagritme, hiermee bieden we de kinderen een gevoel van herkenning en veiligheid. Een dag vol herkenbare momenten en eenvoudige rituelen, zoals samen dag zwaaien, liedjes zingen bij elke maaltijd en een verhaaltje voor het slapen.  

Al deze terugkerende momenten maken dat de kinderen zich zo snel thuis voelen bij Minikidz. Naast een vertrouwd ritme van de dag betekend een dag bij Minikidz ook een dag vol nieuwe avonturen en uitdagingen, kleine en grote stappen die gezet worden. We hebben  steeds oog voor wat elke kind individueel nodig heeft maar weten ook hoe fijn het ook is voor kinderen om samen in een groep te mogen ontdekken en spelen.

Kwaliteit gaat voor.

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging  Kinderopvang. Om de kwaliteit te waarborgen houden wij ons aan het convenant Kwaliteit dat landelijk is vastgesteld. Daarnaast hanteren we de regels van de GGD en besteden we veel aandacht aan de (brand)veiligheid en hygiëne binnen onze kinderopvang.

Meer informatie?

Vrijblijvend rondleiding

Beleef Minikidz van dichtbij

Volledige naam*
Telefoon*
Email adres*
Gewenste datum*
Gewenste vestiging*
Bericht*
Bedankt voor uw aanvraag. Wij komen hier zo snel mogelijk op terug!
Oops! Something went wrong while submitting the form.