Altijd gezellig

Bij Minikidz zijn we ons elke dag bewust dat we een hele mooie, bijzondere verantwoordelijkheid hebben om er voor elk kind, elke dag opnieuw een fijne dag en een feestje van te maken. Elke dag zorgen wij ervoor dat uw kind zich gezien weet, zich veilig voelt en mag ontdekken en spelen met wie het maar wilt. En dit doen we samen! Samen met uw kind, zijn vriendjes en vriendinnetjes en met ons vaste team betrokken pedagogisch medewerkers. 

Minikidz is elke dag open van 07.30 ’s ochtends, tot 18.00 uur ’s avonds. We werken zoveel mogelijk met een vaste dagindeling. Dit biedt de kinderen een veilige en herkenbare structuur, maar wel elke keer met een andere twist. We kijken vooral naar wat de kinderen nodig hebben en spelen daar op in. En dat maakt onze kinderopvang echt uniek! 

Wij werken met vier horizontale groepen, verdeeld over twee panden op twee verschillende locaties. Een in Hoofddorp en een in Rijsenhout. Horizontaal betekent dat de kinderen in de leeftijd van nul tot drie jaar en twee tot vier jaar bij elkaar in een groep verblijven.

Wij vinden het contact met ouders zeer belangrijk. Door  middel  van een rondleiding door een van onze locaties maak je kennis met het team en krijg je een indruk van de groepsruimtes,de sfeer en de interactie tussen kinderen en pedagogische medewerkers. Na inschrijving ontvang je bij het intakegesprek een map met aanvullende informatie,waarin onder andere informatie over de oudercommissie, ruildagen, huisregels en het klachtenbeleid terug te vinden is

Gevarieerd aanbod

Vaste pedagogisch medewerkers begeleiden deze groepen. Soms delen we de groepen op, zodat kinderen van dezelfde leeftijd even bij elkaar op bezoek kunnen en samen kunnen spelen. Dit doen we bijvoorbeeld door leeftijdsgerichte activiteiten aan te bieden ter voorbereiding op de basisschool. 

Bij Minikidz vinden we het heel belangrijk dat we de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Dit is de basis voor een fijne start. Zowel voor uw kind als voor u als ouder.

Uw kind staat bij ons altijd voorop! Wij vinden het prachtig om te zien hoe elk kind elke dag opnieuw weer de wereld ontdekt. Hoe het als vanzelf gaat bewegen, voelen, onderzoeken en zo gaat leren spelen met al het moois en leuks wat er te ontdekken valt.

Bewuste keuze

Bij Minikidz maken we een bewuste keuze in materialen en activiteiten, zodat elk kind op zijn eigen unieke manier de wereld om zich heen kan gaan ontdekken en verkennen. Onze locaties zijn beiden gesitueerd in groene woonwijken met veel speelruimte.

 

Kinderopvang in Amsterdam, Hoofddorp & Rijsenhout waar kinderen écht aandacht krijgen

  • Kleinschalig en huiselijk
  • Gekwalificeerde medewerkers
  • Vaste gezichten
  • Verantwoord en gezonde voeding
  • All-inclusive uurtarief

Meer over werkwijze

Beleef Minikidz van dichtbij

Vraag een vrijblijvende rondleiding aan in de vestiging van uw keuze.

Rondleiding aanvragen

© 2024 MiniKidz
Website door Linqq.nl